
- Pentru coji avem nevoie de:
- 2 ouă,
- 125 ml ulei,
- 100 g zahăr,
- 1 plic zahăr vanilat,
- jumătate de praf de copt,
- aproximativ 300 g făină
- Pentru Crema:
- 1 borcanel de gem
- coji de piersici zdrobite
- Pentru ornat:
- lapte
- colorant alimentar: rosu, galben
- zahar tos
Pasul 1:
Intr-un castron mare se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si 2 linguri de faina + praful de copt, se amesteca bine,pane se omogenizeaza. Se lasa castronul deoparte ,acoperit pentru aprox. 1h .Dupa aprox. 1h se pune si restul de faina.
Pasul 2:
Amestecand usor, pana devine un aluat destul de vartos si putin lipicios. Aluatul se ia cu lingurita si se fac bilute micute ,cat o nuca mai mica,se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se apasa putin cu degetul. Se dau la cuptor pana se rumenesc putin.

Pasul 3:
Dupa ce sunt gata, se lasa putin la racit. Dupa ce toate au fost scobite, ne apucam de umplutura. Se amesteca gemul cu cojile zdrobite pana se omogenizeaza si devine o compozitie mai tare.
Pasul 4:
Separat se pune in 2 castronele cate putin lapte si colorant alimentar (rosu, galben ), iar intr-un castron se pune zahar tos. Se ia cate o bucata de coaja, se umple cu crema, apoi se lipesc cate 2, se dau prin amestecul de lapte cu colorant ( dupa preferinta) apoi se da prin zahar.
