Soba si ventilatorul intr-un singur dispozitiv

Share

Cat efort depun oamenii pentru climatizare si ce cheltuieli fac! Vara, cand aerul este irespirabil in casa si deschiderea unui geam inseamna sa permitem caldurii si prafului sa ne ia cu asalt, punem in functiune ventilatoarele. La ultima pensiune la care am fost cazati in vacanta de vara aveau ventilatoare si m-am gandit ca nu au gandit deloc eficient.

In primul rand au costat destul de mult raportat la durata lor de viata, in al doilea rand consuma energie electrica destula si cu un aparat de aer conditionat Daikinar fi redus la jumatate cheltuielile deoarece:

-achizitionarea unui singur dispozitiv ar fi asigurat si caldura si racoarea pe timpul verii, iar aparatul, montat in perete sus, nu deranjeaza pe nimeni. Pretul ventilatorului, al centralei si caloriferelor este in mod cert cu mult mai mare.

-Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF20A-RXF20A Inverter 7000 BTU apartine clasei enetgetice A++ cea ce asigura un consum extrem deredus de energie electrica si o factura foarte mica. Atat costurile racirii, cat si ale incalzirii sunt mult mai mici comparativ cu alte dispozitive.

-incalzirea de la aer conditionat ne scapa de multe griji administrative, cum ar fi: procurarea lemnelor de foc, taierea si aranjarea lor, curatarea sobelor de cenusa si a cosului de fum, curatenia zilnica in urma lemnelor care lasa resturi in casa. Si centrala se poate defecta, au fost cazuri in care a explodat si a umplut casa de apa, iar proprietarii au fost nevoiti sa zugraveasca.

-ventilatorul il pui singur in functiune, dar centrala si caloriferele se impune sa fie montate de persoane autorizate dat fiind gradul mare de pericol la care sunt expusi cei din casa, in cazul in care asamblarea s-a facut de catre amatori.

Sper ca v-am convins ca in locuintele voastre sa cumparati un singur dispozitiv care sa va ofere si racoare de calitate premium, dar si caldura uniforma la cele mai mici preturi si in conditii de maxima curatenie.

Aparatele de aer conditionat sunt elegante (daca stim sa le incadram corect pe perete) si silentioase.

Cu ajutorul lor nu mai taiem padurile sa punem pe foc pomi vigurosi care cresc in sute de ani si care ne filtreaza aerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.