Ascensoarele o necesitate sau comoditate?

Share

Cu totii traim intr-o perioada puternic tehnologizata. Am ajuns atat de dependenti de viteza si usurinta cu care comunicam unii cu altii incat nu putem sa ne imaginam viata de zi cu zi fara servicii online precum motoare de cautare, retele de socializare, e-commerce s.a.m.d. . De asemenea, peste tot vedem device-uri interconectate in asa numita infrastructura Ior. Dar chiar si asa, desii serviciile informationale par sa uneasca lumea, nu trebuie sa uitam totusi, ca in afara de acestea, coloana vertebrala a epocii moderne ramane totusi mecanica, puternic dezvoltata si rafinata de la inventarea motorului pe abur pana in ziua de astazi.
Tocmai din aceasta cauza, as vrea sa va povestesc putin despre ascensoare. Stiti, acel cuvant pe care toata lumea il asemuieste direct cu liftul de persoane. Doar ca, inca de la inventarea sa, acest dispozitiv a trecut prin schimbari majore si de asemenea, si-a gasit aplicatii in domenii diverse.

RESIESLIDER02

Astfel, de la ascensoarele pentru persoane, pe care le intalnim in cladirile inalte, avem ascensoare pentru marfa, ascensoare special concepute pentru persoanele cu dizabilitati, ascensoarele cu un grad ridicat de securitate pe care le regasim in spitale, ascensoare/platforme pentru domeniul auto, precum si scarile si trotuarele rulante.
Dar, desii pare atat de simplu la prima vedere, nu trebuie sa uitam totusi ca un ascensor, indiferent de tipul acestuia, e mai mult decat o simpla platforma si un sistem de lanturi si scripeti. In dezvoltarea si constructia lui se investesc ani intregi de teste, mii de ore de verificare a sistemelor de siguranta precum si verificare a fiabilitatii acestuia in teren. Tocmai de aceea, pe piata locala nu exista foarte multe firme specializate in acest domeniu. Dar totusi, din cele care opereaza in zona Romaniei, una dintre cele mai bine cotate este firma MP Ifma. Cu o gama variata de produse, putem gasii cu ajutorul dansilor solutii la orice problema am avea.

Vin in ajutorul nostru cu ascensoare pentru cladiri rezidentiale, locuinte private, cladiri de birouri, cladiri inalte, sau pur si simplu pentru a le veni in ajutor pentru persoanele cu dizabilitate, hoteluri sau spitale, aceste ascensoare pot fi folosite pentru persoane, pentru auto sau pentru transport marfa. Fara aceste ascensoare ne-ar fi mult mai greu sa ne deplasam in cladirile inalte sau in spitale atunci cand ne simtim rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.