Rafturi scule auto de la StoreVan

Share

Cu totii incercam sa fim cat mai mobili, sa ajungem la clientii nostri intr-un timp cat mai scurt. Tocmai de aceea foarte mult timp il petrecem in masina. Iar de cele mai multe ori, din cauza faptului ca nu avem un punct de lucru mobil, suntem nevoiti sa pierdem timp sa ajungem la client, sa descoperim ceea ce avem de facut, ca pe urma sa ne indreptam catre atelier pentru executia sau repararea unui produs, dupa care, sa ne intoarcem la client. Astfel, pierdem timp important din cauza multiplelor curse auto pe care suntem nevoiti sa le facem. Dar, acest lucru se poate schimba, folosind rafturi scule auto de la Storevan. Si de ce vreau sa va vorbesc despre aceste rafturi de scule auto?

Fiindca,  in primul rand, nu conteaza ce tip de masina folosim. Indiferent ca vorbim de masini gen Ford, Fiat, Iveco, Dacia sau alte marci precum Citroen, Nissan, Peugeot, Mercedes-Benz sau altele, variante de echipare cu rafturi scule exista din abundenta. De asemenea, in afara faptului ca folosind rafturi auto avem o mai buna organizare a echipamenteleor pe care le avem in masina, si masina in sine se transforma intr-un mic atelier mobil. Astfel, munca direct pe teren, la client, devine posibila fara a mai fi necesare drumuri inutile catre alte locatii.

Store Van fittings with shelf systems for commercial vehicles: Renault Kangoo e Mercedes-Benz Citan.
Store Van fittings with shelf systems for commercial vehicles: Renault Kangoo e Mercedes-Benz Citan.

Binenteles, vorbind de rafturi scule, nu ne limitam strict la ceea ce ne apare prima oara in gand, si anume niste rafturi standard, metalice, greu de utilizat. Deoarece intr-o autoutilitara spatiul de lucru este relativ mic, solutiile de rafturi de la Storevan nu se limiteaza doar la solutii standard. Ele sunt atent gandite in functie de necesitatile clientului. Astfel, acolo unde se considera necesar, sau in functie de tipul si functionalitatea viitorului atelier mobil, mai pot fi executate anumite pardoseli si capitonari ale interiorului, produse de siguranta in vederea asigurarii incarcaturii precum si cutii de depozitare si organizare a instrumentelor.

Tocmai din aceasta cauza, ar trebui sa ne gandim la beneficiile care sunt oferite de rafturile de scule auto si sa renuntam la pur si simplu a arunca haotic tot ceea ce credem ca avem nevoie in cutii de carton in portbagaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.