Cum creezi un site prin platforma Magento

Share

Desi traim intr-o perioada cand suntem tot mai conectati intre noi iar viteza cu care informatiile circula in mediul virtual este de-a dreptul precum a luminii, foarte multe persoane nu stiu de fapt ce se afla in spatele acestui mediu online. In fiecare zi accesam site-uri de informare, ziare online, platforme media precum si de socializare. Dar cu toate acestea, cand auzim cuvinte precum designer software, frontend, backend, open source, java, PHP, SSL, si lista poate continua la infinit, efectiv avem impresia ca este vorba de o limba straina. Chiar daca zilnic accesam poate cateva zeci, chiar sute de site-uri, cand vine vorba sa ne creem unul, fie personal sau in interes de serviciu, incepem sa ne intrebam cu ce incepem. Ce trebuie sa facem?

Dar, pe cat de greu pare crearea unui site simplu, in momentul in care vorbim de platforme de e-commerce, lucrurile se complica tot mai mult. Fie ca este vorba de protejarea datelor clientilor, fie de operarea cu cat mai multe servicii online de plata sau curierat, integrarea site-ului cu alte platforme deja existente, deja lucrurile se complica enorm de mult.

Din fericire, in ultimii ani au aparut diverse companii dezvoltatoare software, care folosind platforme consacrate, stabile si nu in ultimul rand, sigure,  ne pot oferi solutii complete de dezvoltare. Iar una dintre aceste solutii este Magento.

schema

Magento este o platforma de e-commerce open-source dezvoltata in PHP cu ajutorul careia dezvoltatorii pot realiza un site rapid, sigur si usor customizabil folosind module tip plug-in, astfel incat, crearea unui site in Magento devine foarte usoara. Tocmai de aceea, dezvoltatorii ne pot asigura o platforma sigura, usurinta in administrarea acestuia, cu o interfata responsiva si usor de utilizat. De asemenea poti urmarii impreuna cu dezvoltatorii software toate etapele necesare pentru a duce la bun sfarsit toata partea de design, de proiectare si planificare a proiectului, organizare a cataloagelor de produse si aducerea unui continut web de calitate in fata clientilor. Si indiferent ca vorbim de un site creat de la zero sau portarea unuia deja existent, putem automatiza procesele de fundal astfel incat sa putem updata cu usurinta stock-urile, preturile, precum si importul datelor despre produse din alte sisteme.

De asemenea, tinand cont ca majoritatea avem cate un cont pe o retea de socializare, folosind Magento, ne este foarte usor sa integram functii de marketing online, astfel incat sa ducem produsele noastre exact acolo unde este nevoie de ele, la clientii nostri finali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.