Autocolant auto personalizat

Share

Acum inainte de sarbatori am vazut un autocolant pentru masina de la Headprint , am ramas placut surprinsa de felul in care arata, mi-a placut foarte mult ca era un autocolant auto personalizat, ceea ce iti permite sa alegi culorile, forma dar si dimensiunile lui. Acest autocolant auto este o folie din PVC cu o grosime de 70 microni sau 80 microni, cel de 70 microni se poate pune pe suprafete curbate, are adeziv polimeric si este foarte flexibil ceea ce ii permite sa stea pe mai multe tipuri de suprafete.

Printarea unui autocolant auto se poate realiza la rezolutii foarte bune atat pentru interior cat si pentru exterior, se recomanda o rezolutie de 2400 DPI pentru interior si o rezolutie de 1440 DPI pentru exterior. Atunci cand vine vorba de autocolant masina putem opta pentru folie autocolant auto alba sau chiar transparenta, fie ea lucioasa sau chiar mata , alegerea perfecta pentru un autocolant auto personalizat dupa placul tau, alegand culoarea perfecta.

Untitled

Pe langa autocolant masina poti opta si pentru diverse printuri la :

-print autocolant pentru colantari auto
–    print autocolant colantari geamuri
–    print autocolant colantari vitrine
–    print autocolant colantari standuri expozitionale
–    print autocolant colantari sigle firme
–   print autocolant colantari diverse panouri, obiecte, etc.
–   print autocolant colantari Forex (panouri publicitare)
–    print autocolant colantari autocolante mobila
–   print autocolant foto tapet – autocolante pereti

De retinut este faptul ca comanda minima pentru autocolant printat la 720dpi este 15MP, pentru a afla mai multe lucruri despre folie autocolant auto accesati site-ul headprint si veti descoperi multe lucruri utile dar si preturi.

Tot mai multe firma au inceput sa foloseasca autocolant fie pentru masina, fie pentru diverse panouri publicitare, folosind aceste printuri autocolant le-au crescut vanzarile considerabil. Eu presupun ca investitia nu este foarte mare iar o reclama in plus firmei tale ii poate aduce multe beneficii pe viitor, tinand cont ca nu platesti decat o singura data. Gandeste-te ca investesti o suma destul de mica intr-un autocolant auto iar masina respectiva va circula in tot orasul sau mai bine zis in tot judetul tau, ceea ce iti poate aduce faima peste tot la tine in zona. Iti faci singur reclama folosind numele firmei tale si cateva mici detalii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.