Renoveaza cu placi gips carton

Share

Mai este foarte putin si se duce si anul 2017, a fost un an destul de bun am realizat cate ceva in acest an, dar anul care vine mi-as dori sa realizez mult mai mult decat sa intamplat pana acum. Imi doresc sa reamenajez toata casa, asta ar implica si unele modificari prin casa, nu doar zugravit, schimbat mobila, gresie , faianta… etc.

Am nevoie de o debara ( camara )  in casa si am inteles ca mi-ar trebui gips carton, atat pentru ca peretele sa fie drept dar si pentru diverse decorative simple, stiu multe persoane care si-au montat diverse obiecte pe o placa rigips, am gasit inca de pe acum rigips la pret avantajos  si am de gand sa profit de aceasta sansa si sa le iau la un pret cat mai mic. Am vazut diverse polite facute din gips carton pentru a aseza fotografiile, obiecte decorative, chiar si pentru a pune televizorul sau cuptorul cu microunde, Romanii nostrii sunt foarte inventivi si le vin in minte tot felul de idei.

Pana acum nu am stiut exact la ce se folosesc placile de gips carton, citind detalii pe mai multe site-uri am aflat multe lucruri noi, exista placa gips carton de ai multe feluri.

Placa Knauf A-735-576190

Gasiti in toate magazinele de bricolaj placa gips carton care sunt folosite pentru a te proteja de radiatii de regula sunt folosite la spitale, diverse clinici acolo unde sunt cabinete de radiologie sau orice alta incapere care are radiatii X, gasesti rigips pret redus.

Mai exista placa rigips armat folosite in mod special pentu casele de lemn dar si placa gips carton fonoabsorbante folosite pentru reducerea efectului de ecou dintr-o incapere, de regula aceste placi de folosesc in sali de sedinta si conferinta, hoteluri, spitale, birouri, dar si scoli si cantine.  Vezi rigips pret incepand de la aprox 5-6 lei mp, placa se vinde  la bucata de  3.12 mp.

Pe site gasesti foarte multe produse utile pentru casa atat pentru constructii , restaurare cladirii cat si pentru reamenajarea locuintei de la gips carton, adezivi, hidroizolatii si termoizolatii, tencuieli si profile decorative, vopsele atat pentru interior cat si pentru exterior, lacuri si grunduri .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.