Sistem POS necesitate sau …

Share

Cu totii ne dorim ca la un moment dat sa ne putem transforma hobby-urile personale in mici afaceri. Fie ca este vorba de gradinarit, gastronomie, sau orice alta pasiune am avea, la un moment dat, tot v-a aparea acea mica scanteie care ne “impinge de la spate” in transformarea acelui hobby in mica noastra afacere personala. Din cauza aceasta, am inceput sa ma documentez cum as putea sa imi transpun aceasta idee din vis in realitate.

Dupa ce am reusit sa inteleg pasii ce trebuiesc urmati din punct de vedere legal pentru a putea incepe, am inceput sa ma gandesc si la partea materiala a afacerii. Plecand de la locatie si terminand cu ultima foaie de hartie de care as putea avea nevoie, am crezut ca le-am rezolvat pe toate. Asta pana in ziua cand, la banca fiind, am vazut un pos bancar. In acel moment mi-am dat seama ca de fapt, nu luasem in calcul tot. Tocmai acel POS Bancar m-a facut sa inteleg ca in cazul in care doresc o productivitate crescuta o sa am nevoie si de un sistem POS.

fec-pos-pp-9635b.1462365460

Din cauza faptului ca tehnologia a avansat atat de mult in ultimii ani, putem gasii de la cel mai simplu sistem POS pana la sisteme POS all in one, care nu necesita alte device-uri anexe.

In functie de necesitatile afacerii pe care o ai sau iti doresti sa o aduci la viata, poti opta dintr-o multitudine de modele. Cel mai important lucru este faptul ca folosind acest sistem, interactiunea intre tine si client este foarte foarte buna, timpii alocati procesarii produselor si incheierea cu succes a tranzactiilor bancare fiind mult redus, comparativ cu sistemele vechi. De asemenea, in cazul in care se opteaza pentru un sistem POS all in one, in afara faptului ca salvam spatiu, folosind un singur sistem compact.

De asemenea poti opta pentru sisteme de calcul tabelar, sau poti pastra datele de contact a clientiilor, iar atunci cand ai nevoie de ele le ai la indemana.

Atunci cand vine vorba de pret pos, acesta poate varia in functie de sistemul de operare precum si restul de software optional, de asemenea si din punct de vedere hardware la pret pos se pot adauga mai multe functii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.