Autocolante personalizate pentru geam

Share

In ziua de astazi gasesti fel si fel de autocolante pe geamuri la magazine, firme, gradinite, scoli si tot felul de institutii publice sau nu. Gasesti  autocolante geamuri foarte aspectuase si colorate confectionate de catre firme specializate.

Unde gasesti autocolant perete sau chiar autocolant personalizat?

Internetul este plin de firme care ofera astfel de servicii , cel mai important este si recomandarea de catre clientii existenti, parerile lor despre calitatea acestor autocolante, preturile si modul de montare si intretinere.

Untitled

Headprint iti ofera tot ce iti doresti atat pentru tine cat si pentru firma ta, are o experienta de peste 10 ani de zile, are mii de clienti care au apelat la serviciile lor,  la  headprint gasesti autocolant pentru :
•    print autocolant colantari geamuri
•    print autocolant colantari vitrine
•    print autocolant colantari standuri expozitionale
•    print autocolant colantari sigle firme
•    print autocolant colantari diverse panouri, obiecte, etc.
•    print autocolant colantari Forex (panouri publicitare)
•    print autocolant colantari autocolante mobila
•    print autocolant foto tapet – autocolante pereti.

Autocolantele pentru pereti pot fi utilizate mai ales in camera copiilor, in gradinite sau in sediile de birouri, iar autocolantele pe geam se folosesc foarte des in magazine, spitale, firme… Poti opta pentru autocolant perete care poate fi personalizate cu orice forma sau dimensiune, poti folosi orice grafica, comanda minima a unui autocolant clasic sau autocolant personalizat la 720dpi este de minim 15MP.

Aceste folii autocolante pot fi din PVC standard sau premium, pot fi albe sau transparente, mate sau chiar lucioase, ele pot fi printate pentru a decora incaperea aleasa, cu forma si grafica dorita de catre voi. Pe langa aceste autocolante se pot face diverse printuri pentru panourile stradale, pentru banner printat, backlit banner printat, print pentru afise blueback si whiteback.

Printurile pot fi atat indoor/outdoor, digital/offset printate pe rola cu o calitate foto foarte buna. Autocolantul cu logo firmei montat pe o masina sau in alte locuri poate sa iti aduca cat mai multi clienti, deoarece poate aduce faima firmei.

Pentru mai multe detalii despre servicii, pret ,comenzi si livrari intrati pe headprint.ro si veti gasi toate detaliile dorite, sau la sediul firmei pe Strada Hrisovului 2A, Sector 1, Bucuresti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.