Unde gasesti fotolii de masaj la pret bun?

Share

Ultima perioada din viata mea a fost una destul de obositoare, atat fizic cat si psihic, au fost momente cand simteam ca oboseala ma doboara. O prietena foarte buna mi-a recomandat sa cumpar un fotoliu cu masaj, la inceput nu ma incantat deloc ideea deoarece presupunea o investitie care nu era planificata in acel moment. Mi-a recomandat un site unde gasesc  fotoliu de masaj ieftin si de buna calitate. Ca sa ma convinga ma invitat la ea acasa la o cafea si la o mini sedinta de masaj .

Prima impresie pe care am avut-o a fost sa constat ca acest fotoliu cu masaj are foarte multe functii si tipuri de masaj, astfel de fotolii masaj vin cu garantie inclusa de aprox 3 ani si cu o post garantie de 5 ani.

Dupa 30 de minute de stat in acest tip de fotolii de masaj m-am simtit ca noua, ca dupa o sedinta de masaj profesional  facut de un maseur cu ani de experienta.

Dupa ce am ajuns acasa am cautat mai multe detalii despre astfel de fotolii de masaj, am cautat pe site dupa fotoliu masaj pret, deoarece pretul este unul dintre cele mai importante tinand cont ca salarile din Romania sunt foarte mici. Mi-a atras atentia acest tip de  fotolii masaj.  Acum este momentul tau,  relaxeaza-te cu un fotoliu de masaj dupa o zi obositoare de munca.

fotoliu-cu-masaj-iRest-SL-A55-2-1

Acest tip de fotoliu ma incanta deoarece are si sistem de incalzire folosit pentru incalzirea zonei spatelui pana la o temperatura de 40 de grade Celsius, acest tip de masaj stimuleaza circulatia sangelui in intre corpul. Fotoliu are forma unui trup si poate reproduce un masaj efectuat de catre maseurii profesionisti

La acest fotoliu masaj pretul il puteti gasi doar pe site, solicitand pretul fie online sau telefonic. Acest model are 5 tipuri de masaj care poate stimula atingerea umana prin strangere, bataie, shiatsu, prin presare si sincronizat prin strangere si bataie. Are o functie prin care poti memora anumite setari in functie de preferinta dumneavoastra fara sa mai fie nevoie de fiecare data sa il setati.

Are un centrul de comandă VDF cu un design foarte frumos si foarte usor de folosit, are 6 programe automate de masaj: spate și talie – casince, programul memorie abc – sportivi, ameliorarea durerilor, presiune de aer deplină, ceafă și umeri, confort – grupul vârstnici, intinderea taliei, ameliorarea durerilor – grupul iubitorilor de frumusețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.