Servicii de interpretariat

Share

 

Astazi vreau sa va vorbesc despre interpretariat diferentele dar si asemanarile dintre servicii de interpretariat si servicii de traduceri. In ambele cazuri atat traducerile cat si aceste servicii de interpretariat sunt foarte asemanatoare si foarte rar aceste servicii se realizeaza de catre aceiasi persoana, de obicei fiecare este pe drumul lui. Desii sunt asemanatoare cea mai mare diferenta consta in interpretarea orala sau scrisa a unor texte. Acele servicii interpretariat se ocupa cu redarea textelor, cuvintelor  oral intr- limba straina, iar traducatorul se ocupa cu traducerea textelor in scris in alte limbi straine.

Gasesti servicii de interpretariat de calitatela academiadetraduceri gasiti peste 300 de interpreti cu o experienta vasta de peste 10 ani de zile, au participat la cel putin 100 de evenimente co-organizate, detin echipamente interpretariat sonorizate ,casti, cabine.

Ofera servicii interpretariat Consecutive sau Simultane , cu interpretariat pret redus, beneficiezi de servicii gratuite incluse in pret, precum call center gratuit, ai revizia si corectarea gratuita a traducerilor, livrare gratuita pentru comenzile mari sau pentru companii, consultanta gratuita privind autorizarea, legalizarea.

     Interpretariat Consecutiv: de regula acest fel de interpretariat se poate face pe ora, jumatate de zi sau chiar pe o zi intreaga. Pretul unui astfel de interpretariat se realizeaza dupa mai multe criterii precum: limba, specializarea, locatia. domeniul de activitate. De regula se pot face 1 maxim 2 comenzi pe zi, una dimineata iar cealalta dupa amiaza, deoarece interpretariatul poate dura mai mult de o ora dupa care se adauga si deplasarea la client/ de la client inapoi.

 

Interpretariat Simultan: ca si la interpretariatul consecutiv tariful este in functie de limba straina ceruta, dar si de deplasarea la client /  de la client inapoi. Acest Interpretariat Simultan se poate face la conferinte, evenimente speciale, seminarii sau diferite prezentari.

Poti alege interpretariat engleza pentru diverse conferinte, deoarece engleza este limba cea mai cunoscuta din lume, ai interpretariat pret foarte mic. Cel mai popular este acest interpretariat engleza, dar  Academia de Traduceri ofera servicii complete atat de traduceri cat si de interpretariat pentru orice documente pentru toate limbile cu posibilitate de livrare nu doar in tara, ci in toata lumea.

Daca vrei sa gasesti mai multe detalii despre ei citeste si asta , gasesti multe pareri pozitive .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.