Job la PhotoHotel

Share

Astazi vreau sa va vorbesc despre un nou job in care poti sa faci ceea ce iti place si sa fi si platit pentru asta, daca iti place sa faci fotografii si sa mergi in calatorii in diferite destinatii din lume, esti candidatul perfect. Poti sa faci un curs fotografie PhotoHotel, unde poti sa dobandesti multa experienta apoi sa ai jobul perfect. La PhotoHotel pareri gasesti multe detalii despre scoala PhotoHotel totul consta intr-un curs cu un training intensiv pentru tot personalul de la PhotoHotel. Cursantii vor invata alaturi de compania Sesivede si Dan Malureanu, vor fi instruiti pentru a face fotografii profesioniste datorita acestui curs fotografie PhotoHotel. Pe multe site-uri am gasit doar pareri bune, o parere PhotoHotel am gasit pe blogul unui blogger foarte cunoscut de la noi din tara. La Photo Hotel ai posibilitatea sa calatoresti prin lume, asadar calatoreste cu PhotoHotel si vei fi platit cu un salariu foarte bun.

cariera4

Ce criterii trebuie sa indeplineasca un candidat pentru un job PhotoHotel ? Ce este de fapt PhotoHotel?

In primul rand trebuie sa iti placa ceea ce faci, pentru a lucra cu placere si cu multa daruire, sa ai pana in 35 de ani, sa fi o persoana ambitioasa care ii place sa invete lucruri noi si nu le place monotonia, sa fie comunicativi pentru a comunica cu oameni noi, esti primit in echipa chiar daca nu ai experienta in domeniu, totul e sa iti doresti si sa fi dispus sa calatoresti in diferite tari.

Photohotel este o companie specalizata in fotografia turistica, de fapt este chiar prima companie europeana care a oferit si inca ofera servicii de fotografie in Romania, Grecia si Spania. Se pot promova diverse hoteluri, statiuni ,camping-uri, sau diverse cluburi de vacanta.

Meseria de fotograf pare o meserie foarte usoara dar uneori cu siguranta este si foarte dificila deoarece poate fi foarte solicitanta si obositoare datorita multor calatorii de care au parte fotografii . Durata minima de contract este de minim 7 luni cu o posibilitate de prelungire pe tot parcursul anului.

Prin aceasta companie poti apela chiar si la un consilier, pentru a primii consiliere despre functionarea si utilizarea terminalelor, pot administra partea functionala foto prin primire si imprimare fotografii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.