Apartamente de inchiriat facultate

Share

Mai este foarte putin si incepe noul an scolar pentru elevii de facultate, inca mai este timp sa gasesti garsoniere de inchiriat sau inchirieri apartamente in functie de bugetul alocat pentru fiecare luna pentru chirie. Poti opta dupa apartamente de inchiriat de pe Storia.ro alegi orasul dorit ,selectezi pretul pentru inchiriere garsoniere sau inchirieri apartamente, totul tine de preferinta si bugetul fiecaruia.

Untitled

Atunci cand esti la facultate ai mai multe cheltuieli neprevazute mai ales daca te inscrii la facultate in alt oras decat cel natal, in primul rand trebuie sa apelezi la garsoniere de inchiriat sau de ce nu la apartamente de inchiriat asta in cazul in care mai gasesti vreo colega doua ca altfel nu se merita. Tinand cont ca viata in camin nu este tocmai usoara si pe deasupra mai ai si anumite restrictii , si mai ales ca poti avea in camera inca doua, trei sau chiar patru colegi, deci din start sa dus si cu intimitatea.

Acum este mult mai simplu, poti apela la firme care se ocupa de inchiriere garsoniere / apartamente de inchiriat la preturi rezonabile, cea mai buna alegere sunt garsoniere deoarece pe langa pretul lunar destul de mic, ai si cheltuieli scazute deoarece nu ai cum sa consumi mult gaz, curent, apa…fiind singura.

De curand m-am intalnit cu o veche cunostinta care tocmai se pregateste sa plece la facultate in Iasi sa inscris la o facultate de stat si a preferat o garsoniera de inchiriat, nu a vrut sub nici o forma sa stea la camin desi avea loc. Nu vrea sa depinda de colegii de camera in anumite situatii sau sa nu mai aibe parte de intimitate la fel cum avea si acasa. Desi este a doua facultate pe care o va urma in urmatorii 4 ani de zile, este obisnuita deoarece a mai urmat o facultate de inginerie la Bucuresti . A fost foarte multumita de garsoniere, a avut o garsoniera de inchiriat bucuresti la care a platit foarte putin pe luna si asa ii mai ramanea bani si pentru alte placeri. A avut mare noroc deoarece avea si un job destul de bine platit ca altfel parintii nu se descurcau cu taxe anuale la facultate, chirii, taxe pentru utilitatii, mancare si multe altele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.