Servicii web design de invidiat

Share

Pesta 500 de beneficiari au solicitat si primit servicii web design de invidiat de la firma de profil numarul 1 din Romania, Itexclusiv. Acum a venit randul meu sa-mi promovez produsele si serviciile pe site-ul ce ma reprezinta. Totul a inceput in urma cu un an, cand prietenii mi-au recomandat cea mai buna firma de web design din tara si m-au sfatuit sa ma documentez singur. Aveam nevoie urgent de un site functional, elegant, care sa apara in baza de date Google sa atrag clientela. Imi propusesem la inceput sa amortizez cheltuielile intr-un timp scurt, apoi sa obtin profit.
Prima informatie care mi-a atras atentia s-a referit la serviciile oferite de firma: magazin online, creare site, promovare site, optimizare SEO, mentenanta site, hosting web si web design.
Aspectul acesta, sincer, m-a si nelinistit. Am apreciat ca sunt foarte priceputi, iar eventuala noastra colaborare va fi pe viata, dar daca lucreaza asa de mult, cum sa imi rezolve repede problema? Nu-mi convenea nici sa apelez la amatori care sa lucreze pentru mine repede si prost.
Timpul de realizare a site-ului meu se incadra insa, conform informatiilor de pe site in 2-5 zile.
Ma mai temeam acum de doua lucruri: primul pretul si al doilea faptul ca nu voi putea sa invat sa administrez site-ul sau ca se va strica si imi va bloca afacerea. Le-am spus asta direct, la consultatia telefonica, dar am primit rezolvari incurajatoare.
1) Un site elegant, prietenos si functional costa de la 249 de euro. Nu este deloc un pret exagerat, daca trecem in revista faptul ca pachetul alocat site-ului standard cuprinde:
design original, grafica fiind adaptata activitatii prestate, hosting web gratuit, training gratuit si o perioada de garantie de 6 luni. Se ofera de asemenea si banner animat si galerie foto standard, panou de administrare, formular de contact prietenos, statistici vizitatori, cele mai bune cuvinte cheie si inscrierea gratuita in baza de date Google.
2) Site-ul va avea 6 luni garantie, iar firma ofera suport tehnic dupa finalizarea contractului.
Practic nu eram abandonat dupa ce-mi dadeau site-ul la cheie. Sa va mai spun un secret?
Datorita lor sunt acum in topul celor mai bogati oameni din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.