Clasificarea rulourilor exterioare

Share

Trecerea de la rulourile interne, la cele exterioare inseamna de fapt trecerea de la protectia partial-interioara a locuintei, la cea totala. Aceasta afirmatie se poate demonstra prin urmatoarele aspecte:
-rulourile interioare nu izoleaza fonic, asa cum fac rulourile exterioare
-alegem rulouri exterioare sa asiguram si protectia geamurilor si a tamplariei
-rulourile exterioare realizeaza protectia termica pe care cele din interior nu o pot asigura.
Cei care doresc sa asigure o protectie totala a locuintei cu ajutorul rulourilor exterioare, trebuie sa stie ca aluminiul este cel mai bun material, iar daca locuinta este deja terminata nu-si pot cumpara decat rulouri aplicate, fiindca rulourle suprapuse pot fi alese in faza de proiectare a ferestrelor.
Ambele categorii de rulouri pot fi manevrate manual, prin intermediul snurului, pamblicii, manivelei sau arcului sau electric cu telecomanda sau intrerupator. Sistemul de inchidere-deschidere a rulourilor exterioare aplicate este foarte silentios. De asemenea rulourile aplicate nu sunt deloc pretentioase, adaptandu-se oricarui tip de locuinta si dimensiuni ale ferestrelor, in ciuda faptului ca protejeaza locuinta de: razele soarelui, lumina orbitoare, indiferent de sursa, pierderi de energie, zgomote, praf si radiatii.
Rulourile suprapuse, la fel de eficiente, se potrivesc insa numai caselor inalte, cu ferestre mari si se monteaza in faza de constructie a locuintei, respectiv de proiectare a ferestrelor.
Elitechmsystem are 10 ani de experienta pe piata tamplariei PVC si a rulourilor si este unul dintre cele mai cautate magazine pe piata de profil fiindca:
-produsele oferite sunt de calitate
-operatorii de vanzari, consultantii si personalul care asigura service sau montare la domiciliu sunt persoane de calitate
– dovedesc seriozitate si punctualitate in onorarea tuturor comenzilor
-deplasarea la domiciliu pentru constatarea defectiunilor este gratuita.
-consultanta si masuratorile sunt gratuite
Datele de contact ale magazinului sunt: Telefoane: 0769 148 442; 0746 024 007
E-mail: contact@elitechmsystem.ro, programul de lucru de luni pana vinery intre 8-19, sambata de la 8 la 14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.