Cumpar aur!

Share

Un anunt mai promitator decat cel prin care cineva se ofera sa cumpere bijuterii din aur este cel simplu, generos de simplu: “cumpar aur”. Ce diferenta este intre primul si al doilea? Foarte mare diferenta. Al doilea anunt produce bucuria celui care detine, indiferent sub ce forma, metalul pretios. Vanzatorul se poate prezenta cu incredere la ghiseu aducand cu sine lingouri, monede vechi, ramase din salba strabunicii, bratari si lantisoare rupte, fragmente de aur, medalii.
Aici se cumpara toate tipurile de aur din lume: de 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate.
Chiar daca aurul nu este marcat, cumparatorul de incredere de la casa de amanet, care doreste sa te ajute, pune echipa de specialisti sa identifice tipul aurului scos la vanzare. Completeaza cu incredere cererea sau discuta cu operatorul de la cumparari aur, sa intelegi exact ceea ce ai de facut!
Chiar daca ai citit literatura rusa si te ingozesc imaginile cu printii si printesele din familia imperiala jefuiti de bijuteriile lor cu diamante pentru bani care abia le ajungeau de o paine, in timp ce acolo este reprezentata fictiunea, realitatea se rezuma la anuntul cinstit: cumpar aur!
Cei care cumpara de la tine te trateaza pe picior de egalitate fiindca vor sa deveniti parteneri de afaceri. Intre particulari si casele trasparente de amanet au loc schimburi reciproc avantajoase: omul isi vinde sau amaneteaza valori de care agentia are nevoie, apoi le returneaza cand datoria este platita si fiecare s-a bucurat de tranzactia sa: clientul de bani, casa de amanet de bunuri.
Nici nu-ti dai seama cat de multa libertate contine sintagma cumpar aur! Daca prin absurd ar exista aur fluid, vestita casa de amanet l-ar cumpara de la tine.
Nimic nu poate fi mai imbucurator ca faptul ca nu vei fi lasat fara bani, in timp ce bijuteriile rupte din aur nu pot fi nici reparate (din cauza lipsei banilor), nici purtate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.