Motive in plus sa cumperi apartament cu 2 camere

Share

 In ziua de astazi este tot mai greu sa cumperi un apartament si de aceea multi prefera sa de-a o suma mai mica lunara pe chirie,  aceasta este mentalitatea romanului din ziua de astazi. Eu prefer sa dau o suma mai mare si sa apelez la un credit imobiliar si sa iau un apartament,prefer sa iau un  apartament cu 2 camere noi, am tot cautat dupa apartament 2 camere Bucuresti si am gasit o agentie care se ocupa cu asa ceva.

IMG_3631

        Am gasit multe apartamente de vanzare Bucuresti 2 camera la preturi destul de maricele, iar bugetul meu nu isi permite, nu vreau sa ma grabesc si sa dau mai mult decat am planuit deoarece vreau sa imi ramana si pentru amenajarile interioare si pentru mai multe decoratiuni in casa. Gasesti multe apartamente noi cu 2 camere, care mai de care mai imbunatatite si la preturi foarte variate. Am aflat de un complex rezidential cu apartamente de vanzare Bucuresti 2 camere, aici gasesti apartamente noi cu 2 camere, acest complex rezidential este format din 4 blocuri si 380 de apartamente cu 2, 3 camere, aceste 4 blocuri au subsol, parter si 11 etaje, totul se extinde pe o suprafata de 2 hectare. Suprafata unui apartament de vanzare Bucuresti este intre 70-92 mp.

Pentru mine bucataria trebuie sa fie cat mai mare, cat mai spatioasa pentru a nu fi incarcata foarte mult, imi place sa gatesc si de aceea petrec foarte mult timp in bucatarie. Vreau sa am tot ce este nevoie , strictul necesar dar si unele imbunatatiri aduse.

IMG_3736

 Iata 2 motive sa cumperi un apartament cu doua camere nou :

    In primul rand trebuie sa tinem cont neaparat sa aibe o suprafata construita cat mai mare , pentru a nu fi inghesuiti atat noi ca si persoane dar si tot ce se gaseste intr-un apartament de la electronice, electrocasnice pana la mobila si diverse obiecte decorative.

     Al doilea motiv foarte important este siguranta noastra, trebuie sa ti cont din ce este construit apartamentul, structura lui sa fie cat mai rezistenta.

Aici gasesti apartament de vanzare Bucuresti prin diferite compartimente  si pozitionari, se pot cumpara prin proiectul Prima Casa, prin credit ipotecar sau prin venituri proprii. Gasesti diverse dotari standard sau dotari mult mai imbunatatite in functie de bugetul fiecaruia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.