Oferta speciala bilete autocar

Share

      In sfarsit a venit si concediul de vara, concediul mult asteptat la care m-am gandit tot anul, in sfarsit am gasit un site cu oferte speciale la bilete de autocar , este tot ce mi-am putut dori de la o vacanta cu pret redus , preturi mici, un autocar foarte dotat, soferi profesionisti care circula in siguranta.  Pretul unei calatorii pentru o singura persoana variaza in functie de zona aleasa. O oferta speciala gasesti la bilete autocar pentru Budapesta cu preturi incepand de la 45 de euro. 

Aceasta firma asigura si curse Bucuresti-Chisinau, leaga Romania dar si Europa , are curse regulate in multe locuri, pana in prezent a avut 3 milioane de calatori au apelat cu incredere la aceasta firma. Agentia are 50 de autocare moderne si 100 de soferi profesionisti care sunt gata sa conduca prin lume, dand dovada de mult profesionalism si care asigura o calatorie placuta si sigura.

1805_0_1253864316

Este foarte important de retinut ca atunci cand calatoriti cu un autocar sa aveti asupra voastra biletul de calatorie, buletinul / cartea de identitate sau pasaportul care trebuie sa aibe o valabilitate de minim 6 luni, asigurarea medicala este foarte necesara dar nu este obligatorie. Exista situatii in care un pasager calatoreste cu un minor, este obligatoriu in acest caz ca insotitorul sa aibe acordul parintiilor sau al reprezentantilor legali. Nu se poate calatorii cu minori fara acordul parintiilor sau persoanelor care au fost declarati reprezentanti legali, totul se face in scris la un notar.

    Nu este prima data cand apelez la aceasta firma, pentru mine Eurolines.ro este o firma serioasa , care are bilete autocar la preturi foarte mici dar beneficiezi si de conditii foarte bune in autocar. Gasesti sedii in foarte multe orase din tara, si poti calatorii in multe destinatii turistice cu el. Ai curse Bucuresti-Chisinau foarte dese, uneste fiecare loc al tarii, aduce Romania mai aproape de multe zone.

In acest concediu vreau sa calatoresc cu aceasta firma de transport , vreau sa am o vacanta de neuitat intr-o tara straina pe care vreau sa o tin minte toata viata. Poti face rezervarea chiar si online, in mai putin de 2 minute, plata se poate face in numerar, prin transfer bancar sau plata cu cardul , totul este securizat prin 3DSecure.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.