Litere volumetrice pentru firma ta

Share

In ultimii ani majoritatea firmelor au inceput sa puna cat mai mult pret pe reclama, fie ca reclama este facuta in mediul online, local prin ziare sau prin diverse locuri, important este ca vedem tot mai des reclame cu diverse firme, produse…

In ultima perioada am observat foarte multe litere volumetrice luminoase de la FUEL in special la restaurante, interprinderi, cafenele, sunt tot mai multe firme care creaza litere volumetrice din polistiren sau realizate din profil de aluminiu de diverse forme si culori. Sunt personalizate cu sigla, logo sau numele firmei sau orice alta informatie. Aceste litere volumetrice pot fi expuse atat in interior cat si in exteriorul firmei, cladirii, restaurantului, barului, etc… De regula pentru exterior se aleg literele luminoase, pentru un plus de eleganta dar si vizibilitate mai mare. Literele volumetrice pot fi o reclama perfecta pentru firma ta, gasesti litere volumetrice Bucuresti la preturi foarte mici.

firme-luminoase4-300x225

Se pot creea litere volumetrice polistiren pentru orice domeniu, in ultima perioada in topul preferintelor au fost literele volumetrice luminoase, atat pentru designul ingenios cat si pentru calitatea exceptionala dar si pentru preturile foarte mici la care le gasiti.

Literele volumetrice polistiren se impart in mai multe categorii: litere volumetrice luminoase atat din fundal cat si din partea frontala, litere luminate doar din fundal sau doar frontal, litere volumetrice neluminoase, sau dotate cu un tub cu neon.

Tot procesul de productie, livrare dar si montare nu dureaza mai mult de 48-72 de ore, se lucreaza cu aparatura de ultima generatie ceea ce inseamna ca puteti avea pretentii foarte mari pentru formele literelor volumetrece, au un design atragator, elegant dar in acelasi timpsi robust pentru firma ta. Avand ca reclama aceste litere volumetrice ai un as in maneca cand vine vorba de aspect. Gasesti litere volumetrice Bucuresti de forme si culori diferite, personalizate pentru fiecare firma in parte. Pune in valoare cladirea sau locul unde va vi amplasat.

Ai posibilitatea sa alegi intre :

  • pachetul mic format din 1m x 0.5 m, de 3 cm grosime , intr-o singura culoare ( 100 euro + TVA )
  • pachetul mediu este format din 3m x 1.5, de 10 cm grosime , intr-o singura culoare ( 280euro + TVA )

Deoarece este executat din poliester extrudat, se pot vopsi cu vopsea de mare calitate, care are o rezistenta indelungata, se pot personalize in culori variate si pe deasupra se poate adauga autocolant.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.