Apeleaza la un service auto

Share

In sfarsit a venit concediul de vara, abea am asteptat aceasta perioada frumoasa din an. Inainte de a pleca la mare am vrut neaparat sa fac o inspectie la masina. Este foarte important sa verifici tot ce tine de mecanica auto, o inspectie la un service auto este obligatoriu pentru siguranta ta si a familiei tale. Pentru mine siguranta familiei este cea mai importanta, mai bine previn decat sa ma risc.

Am apelat la  service auto Bucuresti sector 1pentru un schimb de ulei , am primit recomandari de fiecare data de la cei de la service auto Bucuresti ca la fiecare 10.000 de kilometri sa fie schimbat uleiul, in cazul masinilor cu motor disel se recomanda schimbarea uleiului la 15.000 de kilometri.

adamerebus

Chiar daca masina voastra nu a ajuns la 10.000 respectiv 15.000 de kilometri , sa faceti schimbul de ulei mai devreme daca cei de la service auto va recomanda acest lucru. Pentru a sti in permanenta nivelul este foarte important sa se verifice nivelul de ulei de catre voi sau cei de la service auto sector 1 de cate ori este nevoie. Se intampla uneori sa apelezi la un service auto si sa nu esti multumit de servicile efectuate. La service Bucuresti gasesti un personal specializat care este gata sa te ajute in orice moment indiferent  de problema pe care o ai. Aici la service auto Bucuresti iti poti face verificarea ITP la masina, pentru a circula in conditii de siguranta. Se verifica starea motorului, sistemului de sirectie, starea franelor, luminilor, anvelopelor dar si starea mai multor aspecte ce tine cont de siguranta masinii voastre.

Service auto sector 1 asigura diverse reparatii pentru masina ta, precum : instalatia de esapament,roti si jante, frane si discuri, articulatii auto, reparatii aer conditionat, parbrize, casete directie si amortizoare.

Poti apela chiar si la vopsirea masinii tale, pentru un aspect frumos si ingrijit, poti retusa orice defect estetic cum ar fi zgarieturi, julituri si pete de tot felul care pot aparea din fel si fel de motive. Din pacate chiar si temperaturile prea scazute sau ridicate pot sa iti deterioreze vopseaua de pe masina. La service Bucuresti esti primit si tratat cu seriozitate si profesionalism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.