Inchirieri copiatoare

Share

Astazi vreau sa va vorbesc despre ceva care este mai putin cunoscut pentru multe persoane , recunosc pana de curand nici eu nu stiam ca se pot face inchirieri copiatoare de la firme specializate care iti asigura tot ce tine in legatura cu functionarea multifunctionalelor.

Pentru ce se foloseste cel mai mult o multifunctionala?

Indiferent ca aveti o firma mare sau micuta cu doar cativa angajati, folosirea copiatoarelor se folosesc zi de zi, fie ca vorbim de scanner, duplex automat sau manual,  printer,  copiator, imprimare, fax . Multifunctionalele functioneaza cu technologie pe baza de laser, inkject, ele pot fi color sau monocrom, pot avea format A3 si A4. Pot avea conexiune la retea de 10/100/1000 sau prin USB,  comunicare prin Wlan, WiFi, Bluetooth.

Stiu ca sunt foarte multi patroni care investesc destul de mult in achizitionarea de copiatoare , si se confrunta cu fel si fel de probleme aparute pe parcursul garantiei produselor. Se intampla sa cumperi  un produs nou dar sa ai probleme cu el inca de la inceput sau chiar din prima zi si atunci trebuie trimis in servici dar trebuie reparat imediat deoarece compania ta nu poate supravietui fara echipamente profesionale si de buna calitate.

Exista o firma in IT care inchireaza copiatoare, multfunctionale, exista foarte multe tipuri de multifunctionale color sau chiar alb-negru care isi fac treaba zi de zi.

Pentru a inchiria un copiator sau orice alt echipament  trebuie sa semnezi un contract incheiat intre ambele parti, se opreste o taxa anuala in functie de cat de mult sunt folosite, ( probabil o taxa de uzura).

Iata cateva detalii de care trebuie sa ti cont atunci cand o sa apelezi la aceasta firma de IT care iti asigura tot ce este nevoie. Aceasta  firma specializata iti poate asigura atat necesarul de combustibil, placile de schimb dar si deplasarile , instalarea de soft si tot ce este nevoie , dar in ultimul rand asigura service-ul  pentru echipamentul inchiriat dar si intretinerea lui cu tot ce este nevoie. Datoria companiei care inchireaza este doar sa se asigure in permanenta ca nu ramane fara foi pentru printat, copiat…

Au spre inchiriere produse de buna calitate, se pot inchiria pe cel putin o luna, se plateste taxa lunar in functie de cat de multe foli printezi. Exista trei categorii de inchiriere, pentru companiile care printeaza  mai putin, aproximativ 3000 de pagini lunar, dar fara sa le depaseasca, intre 3000-10000 de pagini si peste 10000 de pagini printate lunar, este un volum destul de mare, depinde cat este de mare compania si cat de des se folosesc  multifunctionalele.

Pentru mai multe detalii se pot gasi foarte usor pe net, apoi nu ramane de facut decat sa ii  contactati telefonic sau prin formularul de contact, puteti sa apelati cu incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.