Registru salariati

Share

Astazi vreau sa va vorbesc despre registru angajati de la Teamnet, ce este teamnet si cum au aparut pe piata cu siguranta stiti multi dintre voi. Teamnet este o companie care se ocupa de registru angajati, sisteme autonome, managementul resurselor umane, pensii, sanatate, siguranta publica, transporturi si multe alte servici si produse oferite de catre Teamnet.

certificari1

Trebuie sa avem incredere  in piata IT deoarece vorbim despre oameni specializati cum ar fi compania d-lui Bogdan Padiu, el este cel care a fondat Teamnet, aceasta este o companie de succes, singura din Romania care include categoria Big 5. Totul a pornit inca din perioada studentiei, cu inca trei prieteni de-ai d-lui Bogdan Padiu, erau patru studenti care au mizat pe cartea antreprenoriatului în IT si au avut numai de castigat, dupa un deceniu de studi si multa munca au ajuns la o afacere de peste 50 de milioane de euro. 

Bogdan-Padiu-300x200

CEO Teamnet Group asigura managementul tuturor informatilor despre angajati si angajatori dar si despre contractele de munca atat pentru cetateni cat si pentru imigranti. Ofera expertiza angajati , prin specialisti in software si integrare, in asigurarea calitatii si tastare, specialisti in suport techic si project manageri.

Pentru a face registru angajatilor este nevoie de cateva informatii personale precum: nume, prenume, cnp, tara, cetatenie, functia pe care o va ocupa, tipul contractului, pe perioada determinata sau nedeterminata, salariul de baza, diverse sporuri.

Pentru siguranta publica in CEO Teamnet Group la registru angajati se folosesc aplicatii de tip NetFramework 3.5, detin o baza de date Sql 2005 Standard Edition si au sisteme de operare pe servere precum Windows Server 2003 Enterprise.

Registrul angajatilor poate reduce cu mult numarul de contracte la negru si reduce si evaziunea fiscala, zilnic sunt introduse peste 10000 de raportari in sistem de catre aprox. 400.000 de angajatori care utilizează sistemul zilnic, printr-o aplicatie ce poate fi folosita din orice locatie. Exista chiar si varianta offline, adica este deconectata de la serverul central, ca in lipsa unei conexiuni la internet sa poata fi folosita.

Bogdan Padiu a declarat ca investitorii pot avea incredere in companiile romanesti cum ar fi Teamnet Group, deoarece este o companie de varf , in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale ale companiei

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.