Pentru blat avem nevoie de:
6 oua
200 gr zahar + 6 linguri apa ( se fierbe)
200 gr faina + 1 praf de copt
1-2 linguri cacao
sare
6 linguri ulei
Se bat albusurile spuma,ca la bezele,se adauga siropul fierbinte,apoi galbenusurile si uleiul.La urma se adauga cacaoa,praful de copt si faina,date eventual prin sita inainte,ca sa iasa blatul mai pufos.
Se da la cuptor circa 30-40 min,in functie de cuptor.
Dupa ce sa copt,se lasa la racit,apoi se taie in 3 .
Pentru crema avem nevoie de :
400 ml frisca lichida
200 gr iaurt cu fructe
1 gelatina alimentara
1 compot fructe tropicate Sun Food
1 compot piersici Sun Food
Frisca lichida se bate cu mixerul pana se omogenizeaza, apoi se adauga iaurtul,se mixeaza usor.
La sfarsit adaugam gelatina alimentara ( se pune gelatina intr-o craticioara cu putina apa,doar cat sa o acopere si se topeste pe aburi).
Pe un platou se pune primul rand de blat,se insiropeaza cu sirop de la Sun Food se adauga o parte din fructe,se pune frisca,se niveleaza,se repeta procedura pana la ultimul rand de blat,deasupra se pune doar frisca,si se da la frigider pentru aprox 1 h, apoi se orneaza.